Udlev drømmen – tag på fodboldrejse til England

26 august 2021
Emilie Ann Jacobsen

Har sommerens EM overbevist dig om, at det altså bare er meget federe at se en fodboldkamp, når du selv er, kan det være tid til, at du skal udleve drømmen og tage af sted. I dag er det nemlig muligt at tage på fodboldtur til for eksempel England. Dermed har du mulighed for at se de allerstørste engelske hold, når de spiller på hjemmebane. Det er en helt unik oplevelse. 

For at slippe for besværet med selv at skulle booke fly, hotel og ikke mindst skaffe en billet til den kamp, som du gerne vil se, er det en god ide, at du får nogle andre til at arrangere din fodboldtur england. Det kan for eksempel være firmaet Fodboldpakker. De har stor erfaring med at arrangere fodboldture til en række forskellige lande. Det er derfor oplagt, at du vælger dem. 

Hvilke engelske hold kan du se? 

Måske lyder det utopisk, at du bare kan booke en rejse på nettet og så komme ind og se den fodboldkamp, du drømmer om. Fodboldpakker.dk’s slogan er dog: “Du vælger kampen, vi booker rejsen.” Der er altså vide muligheder i forhold til, hvilken kamp du kan komme til. 

I øjeblikket har firmaet for eksempel rejser til at se Tottenham vs Brentford FC, Arsenal vs Ashton Villa FC, Liverpool vs Brighton FC og mange, mange flere. 

Hvis du gerne vil se flere kampe på en tur, kan du også gøre det. Fodboldpakker.dk har nemlig pakker, hvor du kan komme ind og se for eksempel tre fodboldkampe på den samme tur. Dermed kan du virkelig optimere tiden og få set noget bold med vennerne, når du er væk hjemmefra. Det er en oplagt mulighed for dig for virkelig at få noget for pengene – og du behøver ikke engang at være væk i lang tid. De tre kampe kan sagtens klares på en weekendtur. 

Flere Nyheder