Wallstickers til dit hjem – find dem online

20 May 2019
Astrid Pedersen

editorial

Det er altid morsomt at lege med hjemmets udtryk og stil. I den forbindelse kan du gøre meget med den rette væg dekoration. Et klassisk og traditionelt decor suppleres således bedst med original kunst i rammer lige som et moderne hjem med en ditto indretning får sine kvaliteter understreget med plakatkunst. Og hvis du gerne vil tænke lidt ud af boksen, og bevæge dig uden for de faste ramme – så at sige – er dekoration direkte på de bare vægge en oplagt mulighed. Men hvad gør man, hvis fantasien, kreativiteten og evnerne ikke rækker til at male de ønskede motiver, så de bliver pæne og regelmæssige?

Den ideelle væg dekoration med wallstickers

Svaret er enkelt: Man går på opdagelse i det store og varierede univers af smarte wallstickers, som for tiden er det hotteste hotte inden for bolig indretning. Wallstickers er en form for klistermærker, som beskriver forskellige motiver og temaer, og som nemt kan klæbes op på malede vægge.

Det er mange fordele ved at vælge wallstickers som væg dekoration frem for plakater eller indrammet, original kunst. For det første kan wallstickers monteres på steder, hvor man næppe vil ophænge billeder – for eksempel på skråvægge eller på vægge, som ikke er af en beskaffenhed som tillader søm eller skruer. For det andet er wallstickers billige, hvilket betyder, at du nemt kan udskifte dem med nye, skulle du ændre stil i hjemmet. Wallstickers kan nemt og hurtigt tages ned uden at ødelægge malingen på dine vægge. Og for det tredje skal du ikke bekymre dig om at tørre støv af dine wallstickers idet de sidder direkte på den bare væg.

Find billige wallstickers online

Hvis du er blevet lidt hooked på tanken om at dekorere med wallstickers, kan du finde et stort og velassorteret udvalg af billige og nemme wallstickers på sohu-shop.dk

More articles