Sådan kan du nemt finde vikarer, når dine medarbejdere skal på barsel

04 november 2021
Emilie Ann Jacobsen

Hvis du har en virksomhed, hvor du har mange mandlige ansatte, sidder du måske lige nu og river dig selv i håret over, hvordan du skal få din virksomhed til at fungere, når den nye barselslov træder i kraft. Med den bliver der jo øremærket 11 ugers barsel til fædrene. Det kan betyde, at der pludselig er langt flere af dine medarbejdere, der tager barsel, eller at de holder barsel i længere tid, end de gjorde før. Og hvordan skal du så lige få din virksomhed til at hænge sammen? Er der nogen, der har lyst til at være ansat i 11 uger? 

Ja, det er der faktisk. Hvis du hyrer en vikar fra et vikarbureau, vil det være nemt for dig at finde nogle, der kan udfylde pladsen, mens en af dine medarbejdere er på barsel. Dermed vil det faktisk ikke blive et så stort problem for dig. De står endda for alt det administrative i forbindelse med ansættelse og lønudbetaling til vikaren, hvilket betyder, at der ikke kommer til at være mere administration for dig. 

Vælg vikarbureau med kendskab til din branche 

Når du vælger et vikarbureau, er det en god ide, at du vælger nogle, der har kendskab til din branche. Leder du efter vikarer inden for byggeri, produktion eller lager, er der for eksempel en god ide, for dig at se nærmere på dkvikarservice.dk. De har en række forskellige former for vikarer, som kan komme ud til virksomheder mange forskellige steder i landet. Hvis du for eksempel leder efter et vikarbureau i Middelfart, er det oplagte for dig at se nærmere på. 

Med et vikarbureau med branchekendskab kan du være sikker på, at de ved lige præcis, hvad de skal se efter, når de hyrer en vikar til din virksomhed. Det sparer dig for meget tid i forhold til oplæring. 

Flere Nyheder