Pålidelig og effektiv godstransport

Pålidelig og effektiv godstransport

november 17, 2019

Du kender sikkert følelsen: måske skal du flytte, måske du skal have varer bragt ud til din butik i den helt anden ende af landet, måske handler det blot om en pakke.

Hos Blegdammens Budcentral ApS har de transporteret til siden 1955, da virksomheden blev startet af Ellen Jensen og Oluf Jensen. Det betyder altså, at de har lige præcis over 60 års erfaring i branchen, og det betyder nemlig at de har transporteret næsten alt hvad man kan forvente, at nogen skal transportere i deres livstid, derfor kan det helt sikkert også transportere dit.

Blegdammens Budcentral ApS udfører opgaver i hele Danmark og de har jævnligt opgaver med transport for store og gode firmaer som DSV og Hecksher.

Står du som privat person og skal have flyttet hele lejligheden fra den ene ende af landet til den anden eller skal du have et stort læs varer til din butik på Sjælland, så kan Blegdammens Budcentral ApS også hjælpe dig der. De transporterer nemlig også varer for privatpersoner.

Blegdammens Budcentral ApS er klar på alle opgaver, består den af transport af enkelte pakker eller transport af specialkørsel, står Blegdammens Budcentral ApS klar til at give en hånd. Deres vognpark kan nemlig klare alt lige fra 9 til 23 tons, så det er ikke småting.

Virksomheden har beliggenhed i Aarhus i Midtjylland, hvor deres faste kundebase er, men de kommer gladelig til både Sjælland og Fyn!

Blegdammens Budcentral ApS har fået 5 ud af 5 stjerner på Facebook, kunderne er overordentligt glade for den hjælp og det arbejde de udfører, og de tror du også er det.

Hvis du ønsker et godt tilbud, så er det virkelig ikke andet for end at gå ind på https://www.blegdammensbud.dk/ smide Blegdammens Budcentral ApS en mail eller give dem et kald. På den måde kan du høre mere om vilkårene, tilbuddene og hvad Blegdammens Budcentral ApS kan gøre for dig.