Køb billigt overvågningskamera til videoovervågning af bolig

17 May 2022
Astrid Pedersen

editorial

Sommerferien er blandt højsæsonerne for indbrud i private boliger. Når hele familien er ude at rejse, har indbrudstyve mere eller mindre frit spil. Mange indbrudstyve – især de mere professionelle af slagsen – er yderst vel informerede omkring enkelte husstandes ferie vaner. Derfor slår de til i de perioder hvor huset står tomt fordi beboerne er bortrejst.

Du løber dermed en risiko for at få dit hjem frarøvet værdier af alle typer hvis du rejser på ferie med familien. Og der er få ting så nedslående som at skulle have afbrudt sit rejse eventyr fordi boligen er blevet endevendt af tyveknægte.

Beskyt dit hjem – det betaler sig

Hvis du ikke har lyst til at blive en del af en kedelig statistik, bør du derfor gøre hvad du kan for at beskytte dit og din families hjem mod indbrud.

overvågningskamera

Dette kan du gøre ved at installere et moderne låse system på alle tænkelige indgange til boligen, samt et af de mere avancerede alarm systemer. Og hvis du for alvor vil sætte trumf på indbrudssikringen kan du vælge at opsætte et overvågningskamera eller flere af slagsen.

Hvordan opsætter jeg effektiv videoovervågning?

Det er altid en god idé at sætte kameraer op både indendørs og udendørs. Når du opsætter et videokamera til overvågning uden for boligen kan du med stor fordel montere det så det er synligt, og lade det ledsage af behørig skiltning.

Et udendørs opsat overvågningskamera, som kan ses fra jorden, vil have en afskrækkende effekt. Mange indbrudstyve vil allerede ved synet af et overvågningskamera opgive deres forehavende. Ingen ønsker at blive filmstjerne på et overvågningskamera hvis optagelser kan havne i politiets hænder. Og skulle misdæderen alligevel vælge at gennemføre indbruddet vil du med indendørs videoovervågning kunne dokumentere dette.

Du kan finde udstyr til videoovervågning hos DKKamera – se det store udvalg på dkkamera.dk.

More articles