Hvor skal din firmafest holdes henne?

19 november 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvor skal din firmafest holdes henne?

Det umiddelbare svar til vores spørgsmål i rubrikken vil nok være, specielt fra chefens og ledelsens side, at man da bare kan holde det i firmaets domicil, så man sparer pengene til leje af lokalerne, og man skal ikke hen at bede medarbejderne om at transportere sig et andet sted hen.

De kender jo adressen til firmaet, og så kan de også tage hjem bagefter, hvor de eneste forskel måske er, at dem, der plejer at tage egen bil, måske skal tage det offentlige, hvis de tænker at feste længe med alkoholiske drikke, og ellers tager de måske bare hjem før tid.

På den måde slipper man også for, at man måske bliver nødt til at samle alle medarbejderne og transportere dem for at være sikker på, at de kommer helskindet frem og til tiden det andet sted, hvor man agter at holde festen – og så er der måske udgifter til overnatning.

Her synes vi dog, det er på sin plads, hvis man forsøger at gøre et eventyr og en større event ud af det, uden man sparker bunden ud af firmaets pengekasse, men nogle gange må man gerne flotte sig, det vil medarbejderne sætte pris på.

For eksempel kan man jo holde ens firmafest hos https://malt.dk/fest-og-event/firmafest/ , så man hverken skal tænke på mad eller lokaler fra forskellige, da det hele bliver klaret fra samme instans.

Medarbejderne vil måske endda se det som en god frynsegode ved at arbejde i dit firma, at man har nogle spændende og anderledes firmafester, hvor man kan slappe af i godt selskab.

Så bliver man ikke bare spist af med nogle sandwich og håndbajere i baglokalet hos ens firma, hvor man alligevel stadig føler, at man er på arbejdspladsen og derved ikke slapper helt af, som man ellers godt kan trænge til ved at få nogle andre omgivelser at kigge på, end hvad man ser på den vante arbejdsdag.

Flere Nyheder