Hvilket plankebord skal du købe: Mørkt eller lyst?

14 September 2022
soes Svane

editorial

Når det gælder plankeborde, skal du så købe et mørkt eller lyst bord? Svaret er ikke altid så entydigt. Gulvfarven kan være en stor faktor i denne beslutning. Men bare rolig! I denne artikel hjælper vi dig med at beslutte, hvilken type plankebord der passer bedst til dit rum.

Lyse eller mørke gulve?

Når du skal beslutte, om du skal købe et mørkt eller lyst plankebord, er der et par faktorer, du skal overveje. Den vigtigste faktor er gulvfarven i det rum, hvor du ønsker at placere bordet. Hvis du har et lyst gulv, vil det være en fordel for dig, at vælge et mørkt plankebord for at skabe en god kontrast i rummet. Omvendt hvis dit gulv er mørkt, bør du dog vælge et lyst plankebord for ikke at overdøve rummet.

Materiale og størrelse

En anden ting at overveje er det materiale, som bordet er lavet af. Er du mest til håndlavede plankeborde lavet i naturmateriale, eller har du ikke noget imod det er fabrikeret? Hvor stort et bord har du behov for? Skal det være stort eller småt?

Håndlavede træmøbler

Kvalitet og pris

Hvis du er til håndlavede mørke kvalitets plankeborde, men er på et budget skal du ikke være bekymret, der er stadig masser af muligheder tilgængelige.

Find mørke plankeborde her

Hvis du har forelsket dig i et mørkt plankebord, som vil stå rigtig godt til dine lyse gulve, er der masser af steder hvor du kigge efter sådan et. Ved at klikke på ovenstående link, er du allerede et skridt tættere på, at finde det mørke plankegulv, som vil passe perfekt ind til dit rum og indretning.

Vi ønsker dig held og lykke med søgen på dit nye plankebord, og vi håber at vi gav dig en god idé til, hvor du kan finde dit nye plankebord – Rigtig god fornøjelse.

More articles