Her kan du få designet din egen unikke medalje

18 december 2019
Silje Hansen
Her kan du få designet din egen unikke medalje

Medaljer kan være ideelt til mange begivenheder. Fordelen ved medaljer er at det er et symbol på noget godt. Det kan være noget man modtager, fordi man har gjort noget godt, har bidraget med noget godt til foreningen eller til en bestemt begivenhed, men en medalje er også en perfekt præmie at give til et vinderhold. Her kan du sammen med en pokal aflevere en enkelt medalje til alle holdet spillere, så de hver især kan tage et minde hjem fra den turnering eller begivenhed de lige har vundet eller deltaget i. 

Få lavet medaljer til et marathonløb eller motionsløb

Vi ser i dag flere og flere motionsløb kommer på markedet. Hvis du derfor er ved at planlægge et marathon eller et motionsløb, kan det være ideelt at få lavet medaljer til vinderen, men måske også for dem der deltager. Et motionsløb er ideelt for mange, som gerne vil deltale til et arrangement eller vil nå en milepæl i forhold til en tid, en bestemt afstand eller bare for at være en del af et løb med mange andre deltagende. Her vil du både kunne skabe reklame og omtale for dit motionsløb ved at aflevere en medalje til alle de deltagende i løbet. Det er samtidig en applaus og en fælles hyldest til alle der gennemfører løbet uanset deres alder og køn. 

Hvor kan du få designet din egen medalje?

Har du brug for at få designet eller special-lavet få eller mange medaljer, kan det være en jungle at finde frem til en udbyder som kan lave en hel unik medalje for din begivenhed. Vi har derfor undersøgt markedet efter en udbyder af medaljer, der kan arbejde med mange forskellige metaller og som har en høj kundetilfredshed på trustpilot. Her har vi fundet frem til at det bedste valg må være at besøge pokalbutikken.dk.

Flere Nyheder