Hårfjerning: Din permanente løsning til smuk hud

17 august 2020
Athene Eriksen

Daglig barbering, indgroede hår og hudirritation er en realitet for mange mennesker, kvinder såvel som mænd. Dette kan være problematisk for mange og vi ønsker at give dig en flot, sikker og permanent løsning på dette. Vores kyndige personale består af uddannede sygeplejesker, som har specialiseret sig netop inden for kosmetiske behandlinger, så du kan føle dig i trygge hænder hos os.

Sikkerhed, professionalisme og grundighed er de værdier vi opererer ud fra, derfor tilbyder vi kun behandlinger foretaget med den nyeste teknologi inden for området. 

Vi starter forløbet ud med en gratis konsultation, inden påbegyndelse af forløbet. Vores avancerede udstyr giver os mulighed for at måle din hudtype og derfra vurdere hvordan vi bedst fortsætter der fra. Alles hud og hårvækst er individuel og dette tager vi selvfølgelig hensyn til. Man kan forvente at skulle modtage 6-8 sessioner, med 6-8 ugers pause imellem disse. 

Hvad du kan forvente af dit forløb hos os

Vi leverer permanente løsninger, på behandling af uønsket hårvækst. Dertil kan der forventes individuelle resultater, afhængigt at processen som håret gennemgår. Håret gennemgår 3 forskellige faser: Vækstfasen, hvilefasen og afstødningsfasen. Når man udfører behandlinger imens håret stadig er i vækstfasen, opnår man permanente resultater ved at lukke for hårsækkene og dermed fjerne den uønskede hårvækst.

Alle hår er ikke garanteret at være samme sted i processen og dette er afgørende, for tidsrammen af permanent reduktion. Det anbefales at lade håret vokse en smule inden konsultationen, så vores personale kan komme med den mest præcise vurdering af fremgangsmåden.

Dertil vil det være mest fordelagtigt at barbere dine ben dagen før enhver session, for at opnå de optimale resultater. Vores højteknologiske laser fungerer ved at varme håret op, hvorefter strålen absorberes og trænger ned i hårsækkene. Herefter vil varmen ødelægge og lukke for hårsækkene, hvilket vil resultere i et glat og hårfrit resultat. 

Ønsker du at vide mere om hårfjerning og en gratis konsultation for at få vurderet netop din situation? Så kan du med fordel se mere her.

Flere Nyheder