Genskab ungdommens træk og linjer med et ansigtsløft

26 november 2020
Astrid Pedersen

Er du ked af hvad solen, et vægttab, eller måske blot din naturlige aldring har gjort ved huden i dit ansigt? Så kan du overveje en ansigtsløftning.

Hvad er en ansigtsløftning?

En ansigtsløftning er en procedure ved hvilken huden i ansigtet strammes op visse steder. Derved ”løftes” de af ansigtets træk, som har en tendens til at synke nedad med alderen.

Det kan for eksempel være at du har fået en tendens til lavt siddende øjenbryn, som får dine øjen omgivelser til at hænge. Dette kan et løft af øjen og pande regionen – den øvre del af ansigtet – rette op på.

Mange mennesker oplever at deres kæbe linje udviske med alderen, som om kinder og hals går ud i eet. Også her kan en ansigtsløftning hjælpe med at genskabe konturen på kæbe og hage og dermed give ansigtet en skarpere definition.

De karakteristiske furer mellem næse og mund kan også mindske ved hjælp af en ansigtsløftning. Og så er der selvfølgelig rynkerne i panden samt poserne under øjnene, som får os til at se trætte, bekymrede eller stressede ud. Disse kan også afhjælpes med en ansigtsløftning, enten kirurgisk eller flydende.

Hvad betyder flydende ansigtsløftning?

En flydende ansigtsløftning er en ansigtsløftning som foregår uden brug af skalpel og sutur. Når du får udført en flydende ansigtsløftning anvendes udelukkende injektioner med Botox og fillers. Botox får ansigtets muskler til at slappe af således at rynkerne udglattes.

Især den irriterende bekymringsrynke mellem øjenbrynene kan have god effekt af regelmæssige Botox behandlinger. Fillers kan genskabe volumen i relevante dele af ansigtet, for eksempel omkring kindben og tindinger, hvor huden har en tendens til at miste sin fylde i tidens løb. En flydende ansigtsløftning er for dig som måske ikke er så langt oppe i årene men gerne vil bevare ungdommens glød og udstråling i dit ansigt.

Læs mere om ansigtsløftning, og book tid til en indledende konsultation, på agata-privathospital.dk

Flere Nyheder