Fremhæv dine møbler med gyldne og nyafslebne trægulve

25 januar 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Lige så kedeligt et trægulv som trænger til en afslibning kan være, lige så smukke er de, når de er ny afslebet. Smukke gyldne trægulve fremhæver din bolig og de møbler mm du må have på en måde, som triste grålige træplanker bare ikke gør det. 

Er dine trægulve begyndt at se grå og triste ud og er det blevet svære at få dem rene, så er det tid til at få dem afslebet. Du kan vælge selv at kaste dig ud i projekt gulvafslibning eller du kan få en professionel gulvafsliber til at slibe dem. Vælger du det sidste, er det vigtigt at du bruger tid på at finde den helt rigtige gulvafsliber. Læs mere her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/.

gulvafslibning på Fyn

At vælge den rigtige gulvafsliber

Det er vigtigt at vælge den rigtige gulvafsliber. Både på grund af prisen, men også pga kvaliteten af det arbejde der bliver udført. Vælger du den absolut billigste kan du risikere at du har valgt en gulvafsliber, der pga af det billige tilbud ikke har tid til at gøre arbejdet godt nok og derfor kan du komme hjem til gulve fuld af ridser. I bedste tilfælde kan det ordnes, i værste fald må du enten leve med det eller få udskiftet gulvet.

Når du skal finde et gulvfirma, så start med at kontakte mindst tre forskellige firmaer og bed dem om et tilbud. At du får flere tilbud gør, at du får et overblik over prisniveauet og har et bedre grundlag for at vælge det bedste tilbud. 

Husk også at undersøge hvilke ry firmaet har. Har tidligere kunder været glade og tilfredse eller det modsatte. Et af de steder du kan undersøge er Trustpilot. Husk at tage det skrevne med et gran salt. Undersøg om flere har skrevet det samme. Er det tilfældet, er der stor sandsynlighed for at det samme vil ske for dig.

Flere Nyheder