Forkæl dig selv eller familien med snaskede kanelsnegle

05 June 2019
Michelle Løhde Nielsen

editorial

En nybagt, lun og snasket kanelsnegl kan altid sætte et smil på læben sammen med duften af kanel, der spreder sig rundt i hele hjemmet. Gerne serveret med en varm kop kaffe og godt selskab.

Kanelsnegle er altid et hit, og det er efterhånden en favorit hos mange – både børn og voksne får et smil på læben, når kanelsnegle bliver serveret. Det er en klassisk kage, der emmer af hygge, nærvær og tryghed. Samtidig er de utrolig nemme at bage og kræver ikke alverdens tid, men de vækker altid begejstring og glæde. Det er derfor også en kage, du sagtens kan kaste dig ud i, selvom du ikke nødvendigvis har de vilde køkkenevner.

Servér kanelsneglene til et væld af lejligheder 

Stort set alle elsker kanelsnegle, så de er et sikkert valg, hvis du gerne vil være sikker på, at du bager noget, som alle kan lide. Det skønne ved kanelsnegle er også, at de kan serveres til et væld af forskellige lejligheder. Servér dem til fødselsdagen, festen, weekendbrunchen eller eftermiddagskaffen. 

Få en opskrift på helt klassiske kanelsnegle 

Der er nogle kriterier for, at en kanelsnegl er helt perfekt. Dejen skal være dejlig blød, og så skal der være nok med fyld, så den er tilpas snasket. Hvis du klikker ind på Alletiders Kogebog, kan du finde en rigtig god opskrift på helt klassiske kanelsnegle toppet med glasur. Smagen er i top, men der er også plads til, at du kan sætte dit eget præg på sneglene. Kom lidt farve i glasuren, pynt dem med perlesukker eller brug brun farin i stedet for sukker. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Opskriften er nem og simpel at gå til med en kort ingrediensliste, hvor størstedelen af ingredienserne typisk allerede er på lager. Så næste gang du skal bage kanelsnegle, så kan denne opskrift i den grad anbefales. 

More articles