Flot og skinnende trægulv med en effektiv gulvslibning

19 January 2019
Astrid Pedersen

editorial

Dit gamle, slidte trægulv er mere værd, end man måske lige umiddelbart skulle tro ved første øjekast. Et trægulv, som er mærket af mange års slitage og manglende vedligeholdelse, er ganske rigtigt ikke det kønneste syn i verden. Til gengæld er dit trægulv, såfremt det er intakt, et kæmpe aktiv for din bolig – og dette er værd at tage med, hvis du står for at skulle sælge dit hus eller din lejlighed.

Formedelst en overskuelig investering kan du forvandle dit grimme og slidte trægulv til et værdiskabende element. Hvis du ønsker, at dit hjem skal fremstå velholdt og skinnende, bør du få foretaget en opfriskende behandling af dit gulv i form af en professionel gulvslibning.

En gulvslibning gør dit gulv levende og smukt igen

Du behøver ikke at bekymre dig om hvorvidt dit trægulv kan tåle en gulvslibning. Langt de fleste gulvtyper af træ tåler fint en effektiv gulvslibning, og bliver altid langt kønnere af denne type behandling. En gulvslibning er en langt mere skånsom behandling end en gulvafhøvling, som typisk egner sig bedst til kraftige og massive plankegulve, som har lidt vandskade eller lignende. Et trægulv, som kun præsenterer med overfladiske skønhedspletter som for eksempel misfarvninger efter spildte væsker, kan sagtens reddes ved en professionel gulvslibning.

En gulvslibning tager kun højst 2 millimeter af træværkets overflade, og dette er fuldt tilstrækkeligt til at fjerne misfarvede skjolder, slidspor fra nedtrådt skidt og støv, småridser og skrammer efter møbler eller kæledyr, samt gullige plamager forårsaget af solens falmende uv stråler.

Vælg en professionel gulvslibning – for det optimale resultat

Det kan på det kraftigste anbefales, at du allierer dig med en dygtig, faglært håndværker, når dit slidte trægulv skal friskes op med en gulvslibning og en efterfølgende plejende behandling. Du kan læse mere om gulvslibning, og finde din professionelle gulvmand, på gkservice.dk

More articles