Få hjælp til din gulvafslibning Slagelse

03 October 2018
Astrid Pedersen

editorial

Trægulve er smukke at se på – men kan være utroligt krævende at vedligeholde. Isæt hvis dit trægulv er af den sæbebehandlede type. Et sæbebehandlet trægulv er helt utroligt lækkert, når det er nærmest nylagt. Sæben bleger træværket på en naturlig måde, hvilket giver gulvet en fantastisk glød og udstråling. Sæbebehandlede trægulve kan lyse et helt rum op på en måde, som et malet eller lakeret trægulv aldrig vil kunne.

Til gengæld kræver det megen vedligeholdelse og pleje i form af hyppig gulvvask med særlige sæber, som styrker, nærer og beskytter træværket. Forsømmes denne rutine, bliver gulvet megethurtigt gråt og kedeligt at se på, da støv og snavs trænger ned i gulvplankerne og aflejres i træværkets fibre. Og så er der ingen vej uden om – gulvet skal genopfriskes med en grundig gulvafslibning for at få sit smukke look tilbage.

Vælg en professionel fagmand til at hjælpe med din gulvafslibning

Det kan på det kraftigste anbefales, at du vælger en dygtig, professionel gulvmand, når gulvet skal slibes. En erfaren fagmand, som er specialiseret inden for behandling af gulve, vil på kortere tid kunne opnå et smukkere resultat, end du selv kan. Og en grundig gulvafslibning behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Læs mere på Gulvkanonen.dk

More articles