Få flotte gulve med en gulvafslibning i Næstved

11 marts 2022
Astrid Pedersen
image

editorial

Er du træt af at kigge på dine slidte og snuskede trægulve, og måske få sokker og strømper flået til trævler af splinter i gulvets overflade? Så har du sikkert overvejet at skifte gulvet ud med et nyt et af slagsen, eller måske med et moderne gulv af beton, epoxy eller klik parket.

Men her bør du virkelig tænke dig om en ekstra gang. Det er nemlig slet ikke sikkert at gulvet trænger til en udskiftning. Er træværket generelt sundt, og er gulvet intakt, kan det sagtens være at du kan nøjes med en grundig gulvafslibning.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er en procedure ved hvilken det øverste par millimeter af trægulvets overflade på skånsom vis fjernes ved hjælp af sandpapir. Dette er monteret på en roterende slibe rondel tilhørende en særlig maskine til afslibning af gulve.

image

Når maskinen stille og roligt føres hen over trægulvet vil alle pletter, skjolder og øvrige misfarvninger forsvinde som dug for solen. Det samme gælder for de overfladiske gråligt matte slidspor af nedtrådt støv. Ved samme anledning udlignes diverse mindre skrammer og ridser. Og efter en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling vil dit gulv ikke længere splintre.

Hvem kan udføre en gulvafslibning?

I princippet kan du godt selv forestå afslibning af gulve i din bolig. Du kan leje en maskine til gulvafslibning hos dit lokale byggemarked, og købe materialer til efterbehandling samme sted.

Det anbefales dog at du får en professionel gulvmand på opgaven. I hvert fald hvis du ønsker at denne skal løses til UG med kryds og slange – og at resultatet skal være både flot og langtidsholdbart.

Få den bedste hjælp til gulvafslibning i Næstved hos Harpixgulv

Hvis du bor i den sydlige del af Midtsjælland, for eksempel i Næstved, kan du altid få et skarpt tilbud på gulvafslibning hos Harpixgulv – læs mere på https://www.harpixgulv.dk/gulvafslibning-gulvafhoevling-naestved.

Flere Nyheder