Bekæmpelse af skadedyr

11 March 2022
Steffen Petersen

editorial

Der findes mange skadedyr, som kan præge dit hjem, og det vil man jo egentligt gerne have for sig selv. Hvis der er skadedyr som præger dit hjem, så skal du have gjort noget ved det, med det samme inden det bliver værre. Det kommer helt an på hvilket skadedyr der er tale om, i forhold til hvordan man bør skaffe sig af med det.

Hvis du ønsker at vide mere omkring forskellige skadedyr og hvordan du kan skille dig af med dem, så læs med i teksten her.

skadedyrsbekæmpelse

Forskellige typer af lopper

Lopper forekommer typisk i hjemmet, hvis man ejer kat eller hund. De bliver også kaldt for hunde eller kattelopper, men fuglelopper er også noget der ses tit herhjemme. Det er specielt i foråret hvor disse lopper er mest aktive, og det skyldes typisk katte, fugle og andre dyr med lopper i haven henover vinteren, og deres æg udklækkes når vejret bliver varmere og lopperne har de mest optimale levevilkår.

Lopperne lever af at suge blod, og de kan angribe dyr såvel som mennesker. Det anbefales at bruge certificeret sprøjtemidler til at skille sig af med dem.

Myrer

Myrer er blevet et stigende problem i Danmark. De er såvel trængt ind i hjemmet såvel som de bor udenfor. Der er typisk tale om såkaldte faraomyrer, som danske hjem plages af. De kan bosætte sig under gulve og inde i vægge. De kan være smittebærere for mange sygdomme, så derfor er det en god ide at bruge sprøjtemidler til at bekæmpe dem effektivt.

Find din skadedyrsbekæmper

Du kan let finde en skadedyrsbekæmper ved at lave en online søgning efter det. Din søgning kan eksempelvis lyde på “Skadedyrsbekæmpelse på Falster” og så vil der være en masse valgmuligheder for dette. Du kan til din egen fordel lave lidt research omkring de forskellige områder, og se om det er noget du kan klare selv.

More articles