Tre kager du kan bruge dine frugtrester i

15 November 2021
Emilie Ann Jacobsen
image

editorial

Har du nogle rester af frugter, som du ikke har lyst til at spise, er der ingen grund til, at du smider dem ud. Overmodne frugter er nemlig perfekte at bruge i kager. Dermed kan du altså gøre dem langt mere lækre, så du helt sikkert får lyst til at spise dem. 

Her kommer vi ind på tre måder, du kan bruge din frugt i kage. Vi er blevet inspireret af dk-kogebogen.dk. Det er en kæmpe online kogebog, hvor du kan finde opskrifter på stort set alle former for mad og dessert. 

1. Banankage 

Har du nogle overmodne bananer, er det oplagt, at du bruger dem til banankage. Det er en virkelig lækker måde for dig at få brugt de brune og kedelige bananer, som du ikke har lyst til at spise. I en banankage vil de bare smage skønt. De vil helt sikkert også sætte pris på den på dit arbejde eller i din skole, hvis du tager den med der. Der er mulighed for at variere den på mange forskellige måder, dermed bliver den aldrig kedelig. Læs mere på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/27734/banankage-med-chokoladestykker 

image

2. Æbletærte 

Er det æbler, du har mange af, er det oplagt, at du tilbereder en æbletærte. Det er en nem form for kage at tilberede, og den smager virkelig godt. Der er derfor ingen problemer med at få spist de overmodne æbler. 

3. Peach Cobbler 

Ferskner er måske ikke det, vi bruger mest af i Danmark. Har du nogle ferskner, du ikke får spist, kan du tilberede en Peach Cobbler. Det er en kage med tærter i bunden og et lag af dej henover. Det smager virkelig lækkert og er meget nemt at lave. Er du kommet til at købe for mange ferskner, er det derfor en perfekt mulighed for dig. Kagen er for eksempel god som dessert, hvor du kan spise den med is eller flødeskum til. 

More articles