Transport af jord: Derfor skal du hyre hjælp

01 oktober 2020
Cecilie Mortensen

Når der skal transporteres jord, så er det faktisk ikke en opgave, man altid selv må kaste sig ud i. I hvert fald ikke hvis der er tale om transport af større mængder jord.

Transport af jord – derfor skal du hyre hjælp 

Først og fremmest kan det kræve særlige maskiner, når der skal transporteres meget jord. Det kan kræve hele containere, og det skal selvfølgelig på en lastbil. 

Når du hyrer hjælp, så får du frigivet tid, der kan bruges på noget andet. For tid kan hurtigt være noget, man mangler – især hvis man er i gang med større byggeprojekter, hvor der skal graves ud. Du kan derfor bruge mere tid og energi til at fokusere den byggeopgave, dig og dine folk har foran jer. 

En anden god grund til, at du skal hyre hjælp er, at der er regler for bortskaffelse af jord. Der er forskellige lovkrav, der skal leves op til, hvad end der er tale om ren eller forurenet jord. Derefter skal der laves aftaler, så man får gjort det klart, hvordan jorden håndteres efter det er læsset af vognen, der har transporteret den. Det transportfirma du hyrer, har selvfølgelig fuldstændig styr på, hvordan hele processen skal håndteres. Du behøver derfor heller ikke bekymre dig om noget. 

Hvem hjælper med transport af jord? 

Hvis du ikke er helt klar over, hvem der tilbyder transport af jord, så læs endelig med her. Du kan nemlig blandt andet kontakte transportfirmaer, som også tilbyder mange andre former for transport. Det kan være alt fra containerkørsel, kørsel med tungt gods, kørsel med asfalt og meget meget mere. 

Før du beslutter dig for det firma, der skal hjælpe med transport af jord, kan du give lidt forskellige et kald. Så kan du sammenligne priser, service, løsninger og opstart, og vælge ud fra det.

Flere Nyheder