Stort udvalg af Daniel Wellington ure til gode priser

Stort udvalg af Daniel Wellington ure til gode priser

december 12, 2019

Praktisk og dekorativt smykke

Et af de mest populære smykker til både mænd og kvinder er selvfølgelig det klassiske armbåndsur. Det er både pænt og praktisk, og det fås i et utal af forskellige afstøbninger, farver og former. Et af de særligt populære mærker hos både mænd og kvinder er Daniel Wellington, hvorfra et stort udvalg af minimalistiske og stilrene ure kan erhverves. Urene findes i både stål og roseguld, og de fås i flere forskellige størrelser og med forskellig type rem. Ved køb af et Daniel Wellington ur medfølger altid et lille stykke værktøj, med hvilket urets læderrem kan skiftes til en anden rem for et anderledes look. Urene varierer i størrelse fra 28 mm og op til 40 mm, hvoraf de mindste oftest bæres af kvinder, mens mændene oftest er til den større størrelse.

Stort udvalg af Daniel Wellington ure hos Fangels.dk

Hos Fangels.dk kan du gå op opdagelse i et bredt udvalg af både herre- og dameure fra Daniel Wellington. Uanset om du er til sølv eller guld, læderrem eller natorem, så er der med stor sandsynlighed et ur, der vil falde i din smag. Farverne spænder vidt fra hvid, brun og sort til blå, rubinrød og striber. Urene er en oplagt gaveidé til dig selv eller en du holder af. Når du handler hos Fangels.dk får du udstedt en dansk garanti, der påviser at Fangels.dk er autoriseret dansk forhandler af urene. Dette er din garanti for dit nye urs ægthed, og denne er vigtig, da der desværre er mange uægte eksemplarer i omløb. Fangels.dk tilbyder desuden gode rabatter online samt gratis fragt på din ordre, så måske er du heldig at gøre en rigtig god handel.

Skal du eller en du har kær forkæles med et lækkert armbåndsur fra Daniel Wellington? Så handl sikkert og gå på opdagelse i det store udvalg hos Fangels.dk her: https://www.fangels.dk/maerker/daniel-wellington.html.