Smykker med lethed og tidløst design

Smykker med lethed og tidløst design

december 11, 2019

Lethed og tidløst design, der former sig om tidens ånd. Sådan kan man hurtigt og uden tvivl betegne en af de helt populære smykkedesigns i vores moderne tid. Maanesten er et dansk smykkefirma, der har formået at skabe smykker, du på en og samme tid kan bære med lethed og skille dig ud på en simpel og unik måde. Maanestens design komplimenterer individualismen og giver dig et sofistikeret udtryk, som nemt kan bruges til vores tids forskellige trends. Hvad end du er til det klassiske look med simple, ens farver eller er mere til det spraglede og vovede look, så sørger smykkerne fra Maanesten for at sætte prikken over i’et.

Maanesten designer smykker med et helt særligt, unikt udtryk og med en forarbejdning, hvor man kan se og fornemme, at der er kræset for detaljen. Alle smykkerne er designet i Danmark og produceret på eget smykkeværksted i Indien. Denne kombination gør , at du får en høj kvalitet til en overkommelig pris.

Unikt design med fokus på de små detaljer
Alle designs fra Maanesten smykkerne er unikke i deres udtryk, og der er ingen tvivl om, at designeren bag, Lotte Venø Callesen, har stort fokus på detaljerne. I smykkeserien kan du finde alt fra øreringe, ringe, halskæder, armbånd og håraccessories. Alle udarbejdet i forskellige materialer.

Så leder du efter et anderledes smykke, så skal du tage et kig på Maanesten. Måske skal du forkæle dig selv, eller en du har kært? Hvad med en unik ring? En ring fra Maanesten vil uden tvivl give dig det ekstra til dit outfit i hverdagen. Se bare “Amida” ringen, der er meget enkel i sit udtryk, men alligevel siger mere end 1000 ord i sin ruflede tekstur. Eller “Maliah” ringen med de mange farverige sten, der vil sætte kulør på hverdagen. Er du blevet nysgerrig, så tag et nærmere kig lige her http://www.guldsmed-norup.dk/Kategorier/maerker_maanesten-91740.