Slip for at lave mad til højtiderne – bestil mad ud af huset

17 oktober 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du synes, at madlavning er en træls nødvendighed, kan det være, at det afholder dig fra at invitere gæster til mange højtider. Så forventes det jo, at du disker op med lækker mad, men hvis overskuddet ikke er der til at lave det, har du jo ikke noget at sætte på bordet. 

I stedet for at opgive at fejre en række højtider er det en god ide, at du bestiller mad ud af huset. På den måde kan du stadig servere lækker mad for dine gæster. Samtidig slipper du for helt at tænke over maden, når du først har bestilt den. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille mad ud af huset til en række forskellige højtider, er hos cateringfirmaet Kokken og Jomfruen. De har et stort udvalg af buffeter og menuer, du kan derfor nemt finde den mad, som du gerne vil servere. Læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Server lækker and til Mortens aften 

En af de højtider, som det for eksempel bliver muligt for dig at fejre, når du bestiller mad ud af huset, er Mortens aften. Det er jo altid hyggeligt at samle venner og familie til et godt måltid, men det er også en højtid, som du ikke er nødt til at fejre. Jul og nytår slipper du jo ikke udenom. 

Hos Kokken og Jomfruen kan du bestille en lækker menu til Mortens aften. Der får du stegt andebryst og confiteret andelår, hvide kartofler, brune kartofler, brun sovs og tranebær kompot. Der er altså alt, hvad der hører til en klassisk fejring af Mortens aften. 

Måske tænker du, at du sikkert skal samle en masse mennesker for at kunne bestille mad hos Kokken og Jomfruen, men det behøver du ikke. Du skal bare bestille mindst fire kuverter for at kunne bestille deres Mortens aftens menu. 

Flere Nyheder