Send din pakke til udlandet – billigt og sikkert

11 september 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle sende en pakke til udlandet – enten inden for EU eller til et af de oversøiske lande? Så kan du tjekke dine muligheder for billig forsendelse på pakke.dk

Kan jeg sende pakker til udlandet med pakke.dk?

Du kan trygt bruge pakke.dk når du skal sende pakker til udlandet. Pakke.dk samarbejder med de største forsendelses firmaer på såvel det danske som på det internationale marked, her under DHL, UPS, GLS, TNT og FedEx såvel som Bring, PostNord og DAO. Det betyder at du via pakke.dk kan se og sammenligne priser på forsendelse til udlandet med disse service udbydere – også hvis du skal sende en pakke på tværs af Atlanten eller til det fjerne østen.

Du bruger den online pris beregner på nøjagtig samme måde som hvis du skulle sende en pakke til en modtager inden for landets grænser. Gennem pakke.dk får du præsenteret end to end forsendelses løsninger fra de forskellige aktører på markedet. Og så er det bare at vælge den der passer dig bedst, afhængig af leverings tid og pris.

Du kan vælge en ekspres eller kurer løsning og betale ekstra for at få din forsendelse hurtigt frem, eller du kan vælge en billig standard forsendelse. Faktisk har det aldrig været billigere at sende pakke til udlandet. Dette skyldes i høj grad muligheden for automatisering i processen.

Derfor bliver din forsendelse også billigere, og samtidig mere tryg, hvis du vælger forsendelse med pakkelabel når du skal sende en pakke til udlandet. En pakkelabel er nemlig forsynet med en stregkode som indeholder alle de informationer de enkelte operatører skal bruge for at bringe din pakke sikkert frem til dennes destination. På den måde kan fejl marginen minimeres, og du opnår større tryghed i forbindelse med forsendelsen.

Du kan læse mere om international forsendelse på pakke.dk

Flere Nyheder