Sådan forvandler du dit badeværelse til en hyggelig oase

26 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Bruger du også lang tid på badeværelset hver dag eller ville du ønske, at du kunne bruge længere tid? Så forstår vi dig godt. Badeværelset er det rum i huset, hvor du kan trække dig fra hverdagens stress og jag, uden at blive forstyrret. Det er her, at du kan tage et langt og varmt bad og skråle med på alle dine yndlings sange, uden at familien kalder på dig. Det er derfor også vigtigt, at dit badeværelse er hyggeligt og vi har derfor samlet nogle tips og tricks til, hvordan du kan forvandle dit badeværelse til en hyggelig oase. 

 

image

 

Skab hygge med farve

Det er altid en god idé at bruge farver. Du kan på denne måde få dine yndlings farver ind i indretningen f.eks. ved at male. Det er altid en god idé at male væggene i lyse farver for at få det til at føles mere rummeligt. Hvis du ikke er til maling, kan du også bruge tapet med et mønster. Der er fordele og ulemper ved begge dele og pointen er at få farver ind på dit badeværelse.

Du kan også få farver ind på andre måder f.eks. gennem dine møbler og kunst. Du kan vælge et farvet badeforhæng eller bademåtte og/eller du kan købe nogle malerier med en masse farver. Det vigtigste er bare, at du vælger nogle farver, som du kan lide og som du føler gør rummet hyggeligt.

Gør dit badekar luksuriøst

Hvis du er så heldig at have et badekar, har du muligheden for at skabe en rigtig oase. Et badekar kommer med så mange muligheder og det er både praktisk og romantisk. Det er dog knap så romantisk, hvis det er begyndt at blive slidt at se på, hvilket mange ældre badekar er. Hvis dette er tilfældet, bør du dog ikke frygte dette scenarie. Du kan nemlig få malet dit badekar af professionelle, hvilket medfører en proces, hvor dit badekar får en ny emalje. Du kan søge på ‘emaljering af badekar pris‘ hvis du vil vide mere.

Flere Nyheder