Så nemt kan det være at få installeret en robotplæneklipper
Det at slå græs, er en af de opgaver der fylder mest i danskernes liv, hvis de har en have. Derfor kan en robotplæneklipper være en utrolig god investering, da den klarer det hårde arbejde for dig, men hvordan får du den helt præcis op og kører? Hvor lang tid tager den, og hvordan bliver den rent praktisk installeret.
En robotplæneklipper klarer nemlig alt det hårde arbejde, men ikke før den faktisk er blevet installeret. Installationen handler dog ikke kun om bare at finde den rette lade station, den skal nemlig sættes op, konfigureres, have strøm, og så skal der være styr på kanttråden. Heldigvis kan du få hjælp til installering af robotplæneklipper.
Gør det selv?
Der er som udgangspunkt intet i vejen med, at du gør det selv, men der er desværre også mange, der erfarer, at det at sætte en robotplæneklipper godt kan være drilsk og give problemer. For selvom det kan være rimelig ligetil at konfigurere og installere den, så er det at nedgrave kanttråd det sjældent. Det kan nemlig hurtigt tage en hel dag, for så at slutte af med, at det måske ikke virker, som det skal. Derfor kan det godt betale sig at hyre en montør, så man slipper for frustrationen og spare tiden, som du så kan bruge på noget andet.
Gode råd
1. Det her virker indlysende, men det er desværre noget folk tit glemmer. Husk nu, at stille din lade station et sted, hvor der er et udendørs strømstik, da den ellers ikke kan lade op, og derudover også gerne et sted, hvor udefrakommende ikke kan se den, så du ikke risikerer at friste folk med lange fingre.
2. Hvis du gerne vil have at din robotstøvsuger lever længe, så kan det være en fordel at stille lade stationen et sted med skygge.