Lad et gulvfirma forestå gulvafslibning på Nørrebro

26 juni 2020
Astrid Pedersen

Et hus eller en lejlighed, som er i besiddelse af et intakt og massivt trægulv, vil generelt være mere værd end boliger hvor træværket er erstattet af eksempelvis klik parket i syntetisk laminat.

Derfor gælder det om for dig som er i besiddelse af en sådan bolig at værne om det gamle trægulv – også selv om det er noget slidt.

Hvor kan jeg få hjælp til en gulvafslibning på Nørrebro?

Er du bosiddende på Nørrebro, kan du med fordel tage kontakt til DBF Gulvservice for et uforpligtende tilbud på afslibning af gulve. DBF Gulvservice har mere end 25 års erfaring i branchen og varetager såvel gulvafhøvling som gulvafslibning og efterbehandling af trægulve for kunder i hele Storkøbenhavn og over resten af Sjælland.

Hos DBF Gulvservice er du garanteret en kundevendt og serviceminded behandling som tager udgangspunkt i såvel dine ønsker og behov som i dit gulvs type, tilstand og beskaffenhed.

De dygtige gulvslibere fra DBF Gulvservice vil hurtigt kunne vurdere præcis hvilken behandling som tjener dit gulv bedst således at du kan have glæde af dit nyslebne og nybehandlede trægulv i mange år fremover.

Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en professionel gulvafslibning og en plejende og beskyttende efterbehandling kan gøre for dit trægulv. Selv det mest slidte og flossede trægulv bliver som nyt igen når en dygtig gulvsliber fra DBF Gulvservice fjerner den grimme overfalder ved hjælp af professionelt udstyr og behandler det blotlagte træværk med olie, sæbe eller lak.

Uanset om dit trægulv er fremstillet af eg, bøg, fyr, mahogni eller kirsebærtræ vil DBF Gulvservice kunne få det til at stå som var det ganske nylagt. Du vil ikke fortryde at du lod DBF Gulvservice varetage afslibning og efterbehandling af gulve i dit hus eller i din lejlighed.

Du kan læse mere, og indhente dit tilbud på gulvafslibning og efterbehandling, via hjemmesiden https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafslibning-noerrebro/ 

Flere Nyheder