Kan du også forsørge din familie som en dygtig tekstforfatter?

16 april 2021
Anders Lundtang Hansen

Da du startede ud med at være skribent, var det egentlig ikke, fordi det skulle være en levevej for dig, men du fandt ud af, at du var faktisk var en dygtig tekstforfatter, så du endte med at blive i faget.

Kunderne er også glade for dig, og du kan udfordre dig selv med at skrive, og du synes trods alt nu, at det er sejt at kunne sige, at du lever af at skrive, selvom du måske ikke har en faglig uddannelse bag dig til den slags, men du bare er blevet dygtig ved at prøve dig frem og øve dig.

Det er trods alt sejt at kunne sige, at man lever af det, selvom man ikke fulgte en uddannelsesplan.

Men du overlever også kun lige, men det er helt fint nok, nu hvor du ikke har en familie at skulle tage dig af, men med tiden melder ønsker sig om at få en familie, og så kan det være, du skal omlægge strategien med at være tekstforfatter.

Tilpas livet som en dygtig tekstforfatter efter familiens ønsker

Det er heller ikke så meget, når du får en kæreste og bliver gift, da I kan leve på et minimum sammen, men der kommer senere et ønske om et hus og børn, og den slags koster.

Du kan så godt se, at du er nødt til at lave rigtig meget mere arbejde som tekstforfatter, hvis det skal løbe rundt for jer, også selvom din bedre halvdel arbejder også.

Vedkommende skal måske på barsel på et tidspunkt, og når børnene kommer, og du arbejder hjemme, tager de også meget af din tid, og et flugter ikke med, at du skal arbejde mere nu.

Du får så heller ikke tid til familien så meget, når du holder fri, fordi du er for udmattet til at kunne overskue det.

Derfor skal du planlægge og overveje med dig selv, om livet som tekstforfatter flugter med et familieliv.

Flere Nyheder