Har dine børn krudt i røven?

Har dine børn krudt i røven?

december 5, 2019

Der er en særlig glæde ved at mærke energien, når der er krudt på. Et barns energi er det bedste eksempel. Man kunne også tænker på de fester, hvor vores indre barn kommer frem. Man kan fyre fest og farver af og give den gas, som man siger. Man kommer let til at tænke på nytårsaften og alt den glæde, som der er, når man springer ind i det nye år. De fleste får bekræftet, at de gerne vil have endnu et godt år – og nogle har måske endda børn med. De små kan kaste med knaldperler og skyder faldskærmsraketter af. De har det fantastisk over det mindste – som at holde fest over at lave små sole med forskelligt krudt.

Sørg for dem fra de er helt små

Det er barnets krudtglæde, det er sikkerhedsbrillerne, man må huske at have for øje som forældre. Samtidig med, at mange af os har denne glæde for krudt, fyrværkeri, brag og farver, har vi alle været spædbørn, der ikke forstod, hvad det hele drejede sig om, og som måske nok efter et år eller to kan have masser af krudt i røven, men som i virkeligheden ikke ved, hvad krudt er for en størrelse. Gad vide, hvad spædbarnet tænker nytårsaften? Man skal huske at sørge for dem, fra de er helt små som for eksempel ved at give dem ordentligt tøj, en god seng, ordentlige madpakker og så videre. Alt det ved de fleste jo, men der er ikke mange steder, hvor man kan se, at der virkelig tænkes på de små. 

Hvis man vil forkæle sit barn

Når man køber ting til sit barn, skal det ikke bare være for at forkæle det. Det skal være fordi, man vil have det bedste for det. Hos loukrudt kan man finde alt fra jule- og værelsespynt til madpakkeudstyr, puslesæt og vaskeklude. Barnet har måske krudt i røven, måske er det stille – men spise og have det godt skal det jo.