Flot og præsentabel ejendom med professionel ejendomsservice

22 oktober 2020
Astrid Pedersen
image

Som administrator eller bestyrelses formand for en bolig forening eller en beboelses ejendom står du samtidig med ansvaret for den daglige drift. Og her kan det være en god idé at benytte professionel ejendomsservice.

Hvor kan jeg finde et godt tilbud på ejendomsservice i København?

Hvis din beboelses ejendom har sin beliggenhed i København eller nærmeste omegn kan du med fordel tage kontakt til Dahlin Ejendomsservice ApS. Dahlin Ejendomsservice ApS står altid klar til at give dig et skarpt tilbud på ejendomsservice tilpasset netop dine ønsker og din ejendoms behov.

Inden for kategorierne ejendomsservice tilbyder Dahlin Ejendomsservice ApS en bred vifte af forskellige produkter. Du kan for eksempel vælge trappevask, vinduespolering og rengøring af opgange og øvrige fælles arealer inden for de intervaller du selv ønsker. Dahlin Ejendomsservice ApS kan også være behjælpelige med rengøring af fraflyttede lejemål, skulle ejendommen huse lejere.

Dahlin Ejendomsservice ApS kan varetage den daglige drift og vedligeholdelse af bygningen og de omkring liggende områder, udføre mindre reparationer, udskifte lyskilder og sørge for at ejendommen generelt fremstår pæn og nydelig.

Hører der grønne områder til din ejendom sørger Dahlin Ejendomsservice ApS gerne for at der bliver slået græs og klippet hæk samt at nedfaldne blade og andet grønt affald bortskaffes. I vinterhalvåret kan du trygt regne med at Dahlin Ejendomsservice ApS er på pletten når der skal ryddes sne i gården eller på fortovet foran ejendommen. Og skal der foretages generel oprydning i kælder eller loftsrum giver Dahlin Ejendomsservice ApS gerne en hånd med.

Når du vælger Dahlin Ejendomsservice ApS som dit ejendomsservice firma i København får du en aftale som passer præcist til dine præferencer. Dahlin Ejendomsservice ApS vil selvfølgelig til hver en tid være fleksible således at du kan tilføje nye services eller fjerne andre så såre behovet opstår eller bortfalder.

Du kan læse mere, og kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS direkte, via hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk

Flere Nyheder