Find en pålidelig gulvsliber i Aars og omegn

02 juni 2020
Silje Hansen

Trægulve er populært i Danmark. Det viser sig at ca. 8 ud af 10 danske hjem er indrettet med smukke trægulve. Du kan i dag få trægulve i flere forskellige varianter og sorteringer. Du kan enten vælge et trægulv der er lyst eller mørkt, alt efter hvilken træsort du ønsker at have lagt som trægulv. Trægulve giver en varm stemning i boligindretningen. Der er mange der vælge trægulve, fordi det er en smuk måde at kunne integrere naturen i sin bolig. Trægulve kan sagtens holde i mange år, hvis det bliver vedligeholdt.

Sådan vedligeholder du dit trægulv

For at vedligeholde dit trægulv, er det enten nødvendigt med en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. En gulvafhøvling er kun nødvendigt ved større skader på dit trægulv eller hvis dit gulv har været ude for en vandskade. Hvis dit gulv derimod bare ser træt og slidt ud på grund af mærker, misfarvninger eller ridser fra hverdagsbrug, vil du kunne få genopfrisket dit gulv men en professionel gulvafslibning. Her vil en professionel gulvsliber slibe 2 mm af træets overflade, så det igen bliver fint og jævnt uden misfarvninger. Hertil kan du overveje en overfladebehandling, så det bedre kan stå imod væsker eller mærker fra f.eks. spisebordstole. 

Få professionel hjælp til en gulvafslibning

Er du på jagt efter en professionel fagmand, der kan hjælpe med en gulvafslibning, vil du hurtigt opdage at det kan være en jungle. Der er flere om buddet, og der er stor forskel i pris og kvalitet. Det kan derfor godt betale sig at undersøge sit eget netværk først, for at høre efter gode referencer. Du kan også tjekke de enkelte fagfolk hjemmesider, for at læse de anmeldelser der måtte være. 

Hvis du er fra Aars eller omegn, har vi netop undersøgt markedet for at finde en pålidelig og kompetent fagmand til dig. Find dem her hos https://gulvkanonen.dk/gulvafhoevling-aars/

Flere Nyheder