Få altid professionel hjælp til træfældning

marts 9, 2021

Hvis du ikke har 100 % styr på, hvordan du bedst fælder et træ, bør du ikke kaste dig ud i at gøre det selv. Træer er nemlig tunge, og de kan komme til at gøre stor skade på både bygninger og mennesker, hvis de ikke bliver fældet på den rigtige måde. Det er derfor vigtigt, at du får en professionel til at gøre det, hvis du ikke har styr på, hvordan det skal gøres, og det er det jo de færreste af os, der har. 

Et godt firma for dig at undersøge, når du gerne vil have fældet træer, er eiermann.dk. De stor erfaring med opgaven og kan derfor sikre, at det hele sker sikkert og forsvarligt. De har det rette udstyr til det og ved, hvordan de fælder træet, så det hverken gør skade på mennesker og bygninger. Det er jo det absolut vigtigste, når du gerne vil have fældet et træ. 

Hvornår er træfældning nødvendigt?

Har du et stort gammel træ i haven, er det ikke sikkert, at du har lyst til at skulle af med det. Men der kan være tidspunkter, hvor det er nødvendigt alligevel. Hvis træet er dødt, kan der være fare for, at det vælter i for eksempel en storm. Der er det bedre at få professionelle som dem fra eiermann.dk til at fjerne det, før det sker. 

Det kan også være, at det er et træ, der er plantet for tæt på skellet ind til din nabo. Træer for tæt på naboen kan virkelig være med til at skabe splid mellem to naboer. Det kan være, fordi træet tager for meget lys fra naboens have, eller fordi dets blade falder ind i haven. 

Endelig kan det også være, at du gerne vil have reorganiseret haven, og det gamle træ bare ikke passer ind i haven længere.

Læs mere på https://eiermann.dk/Opgaver.