Epoxy resin – lige klar til en hurtig reparation

09 December 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nogle redskaber, som der bare er gode at have ved hånden, og det kan være alt fra internettet i ens lommebog til en værktøjskasse.

Det kan godt være, man ikke er udlært håndværker af den ene eller anden slags, men derfor kan man godt fikse nogle større og mindre problemer derhjemme eller lave noget nyt, så længe man efter lovgivningen godt må gøre det.

I forlængelse af disse nødvendige sager der finder man også sådan noget som gaffatape og WD40.
Begge dele kan man bruge til permanente løsninger, men også mere midlertidige løsninger indtil man kan finde på at lave noget mere permanent, eller man får hjælp til det.

Og så, synes vi, der er kommet noget andet på markedet, der har lige så stor betydning, som man bør have på sig: Epoxy Resin.

image

Hav altid noget Epoxy Resin liggende parat

Det minder næsten om et vidundermiddel, der blandt andet kan være med til klare sprækker og knaster, som man gerne vil gøre mindre ru og undgå, at man får splinter ud af for eksempel træmateriale.

Man kan næsten skabe hele møbler ud af gamle brædder, hvis man benytter sig af resin, og man kan også ordne mindre problemer på overflader, som man gerne vil have gjort mindre synlige eller skarpe.

Men man kan også også skabe smykker af det her middel.

Derfor er det noget, som både den kreative klasse og den klassiske håndværker bør have liggende.

Det er lige til at have med sig, og man kan have det liggende i ens værktøjskasse, i sommerhuset, garagen, skuret, eller hvor man nu lige har plads.

Du vil blive forbløffet over, hvor mange muligheder der er med dette middel, om man så skal skabe noget kreativt, eller man er ude i at fikse en opgave eller et problem, som man siddet med længe.

More articles