Daytrading kan blive det bedste for dig! – og det værste!

20 januar 2021
Anders Lundtang Hansen

Når de fleste handler med for eksempel aktier, så er det ofte med tanke på, at man vil investere i nogle, som man har en nogenlunde sikker idé om, at det kan give en et godt afkast.

Nogle har måske lidt mere is i maven, så de køber flere aktier i forskellige firmaer og sælger dem nogle år senere eller bytter og handler på den måde lidt mere professionelt.

Visse personer har folk til at tage sig af den slags, hvis man har nok med penge, men langt de fleste mennesker får rådgivning fra banken om, hvad man bør investere i af sikre aktier.

Det er da også smart at gøre, men det kan også blive lidt kedeligt, hvis man er den eventyrlige type, der gerne vil se værdien stige hurtigere end langsomt over nogle år.

I den forbindelse bør man måske prøve daytrading.

Daytrading er smart, men også lidt farligt

Som udgangspunkt får dette egentlig mere ud på, at man handler lidt hurtigere og gerne i løbet af en dag eller nogle dage, som der også står i navnet.

Det er virkelig her, at man kan høste mange penge, og man kan næsten få fornemmelsen af at stå på en børs og skrige: “KØB! SÆLG! KØB! KØB!”, når man udfører det.

De fleste klarer dog den slags derhjemme, hvor de holder nøje øje med aktiemarkedet online og undersøger, hvor den næste store satsning er.

Men før du bare blindt kaster dig over det, så kan du nok også regne ud, at man ikke altid kan være sikker på at have heldet med sig.

Man kan vinde lige så stort, som man kan tabe igen; de tabte penge kan man så få tidobbelt igen, eller man kan atter tabe stort.

Det er lidt ligesom at spille spil, hvor man kan vinde penge, det her er bare mere professionelt og giver dig en større chance for at vinde, da det kræver viden og kendskab end bare held.

Men det er ikke for alle, da det kræver is i maven.

Flere Nyheder