Bedst og billigst skift af bilrude

marts 16, 2021

Skal du have skiftet din bilrude? Hvis du har fået et større stenslag, kan det skabe en revne, der kun bliver værre. Dit udsyn er heller ikke godt, og du kan faktisk få en bøde. Derudover kan det være farligt med en skadet forrude, hvis du er involveret i en bilulykke. Der er hjælp at hente på bilrudepris.dk, hvis du ikke ved, hvor du skal få skiftet din bilrude, og du gerne vil finde den bedst mulige pris.

Hurtigt rudeskift

Det kan være lidt uoverskueligt i en travl hverdag at tænke på at køre på værksted med bilen, fordi den skal have skiftet forruden. Men der findes løsninger, hvor fagmanden kommer ud til din bolig (eller hvor bilen er) og laver den på stedet. Kunne det være nemmere for dig?

Du behøver generelt ikke at undvære bilen særligt længe, når du får skiftet rude. Både små og store værksteder og virksomheder skifter ruder, men der er tre store virksomheder, du bør kender, som skifter forruder og er i stand til at konkurrere på prisen, selv om de er servicemindede og kvalificerede i deres fag. Det er Carglass, rudefix.dk og bilglas.dk.

Carglass kontakter gerne selv din forsikring

Carglass har værksteder mange steder i Danmark og kan både skifte forruden eller reparere den, hvis stenslaget er mindre end en to-krone. De kan tale med din forsikring, så du får en lavere pris. De udskifter ruder i alle typer biler og har lave priser samt over 40.000 positive anmeldelser på Truspilot.

Se prisen på forhånd hos rudefix.dk

En anden mulighed er at vælge rudefix.dk. De kører hjem til dig og arbejder, og på hjemmesiden kan du se en pris på dit bilrudeskift til dit mærke bil, hvis den er med på listen. De lover, at udskiftningen maks. tager 45-60 minutter. 

Mange års erfaring hos bilglas.dk 

En virksomhed, hvis historie går tilbage til 1964, er bilglas.dk. Benyt dig af deres erfaring og kør forbi og få et tilbud på bilrudeskift. Du kan aflevere bilen og få den tilbage samme dag.