Hvad koster en gulvafslibning?

29 June 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

Trænger dit gamle gulv til at blive shinet op? Før du overhovedet begynder at tænke over, hvad en gulvafslibning koster, bør du undersøge, om dit gulvet kan slibes. Du kan læse meget mere om gulvafslibning og priser i denne artikel. 

Kan mit gulv slibes?

Hvis du har et massivt trægulv eller et parketgulv, så kan det slibes. Laminatgulve kan ikke slibes, da deres slidlag er meget tynd og ikke af træfiber. Det gulv, der bedst muligt kan genoprettes med en gulvafslibning, er det massive trægulv. Parketgulvet kan også gøres pænere med en afslibning, men dybe ridser kan oftest ikke fjernes. 

Gulvafslibning priser – hvad koster det?

Når du har fundet ud af, hvor vidt dit gulv kan slibes, så er det prisen du skal til at kigge på. Hvad koster det egentligt at få foretaget gulvafslibningen?

Prisen kan variere afhængig af din type gulv. Det kommer også an på, om der først skal laves en afhøvling af gulvet. Derudover kommer det selvfølgelig an på, hvor stort et gulvareal du har. 

Det kan være nemmest for dig at tage kontakt til et firma, der foretager gulvafslibning. Så kan de give dig en konkret pris på netop din gulvafslibning. 

Læs meget mere om gulvafslibning her

Vil du vide mere om gulvafslibning og behandling af trægulve? Så skal du besøge DBF Gulvafslibning-priser.dk. På deres hjemmeside kan du læse alt, hvad du behøver vide om gulvbehandling. 

Firmaet tilbyder også gulvafslibning og andre behandlinger af dit gulv. Det kan være, hvor gulvet er behandlet med fernis, er malet eller trænger til overfladeskift, er skadet af mange års brug, har dybe ridser og mærker, har synlige søm eller er skævt og har behov for at blive rettet op.

På deres side kan du også beregne gulvafslibning priser. Drømmer du om at få et flot gulv igen? Så skal du overveje en gulvafslibning!

More articles