Sørg for at have det rette udstyr til din hund, når du går på jagt

09 December 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Når du går på jagt med din hund, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for, at din hund har det rigtige udstyr. Dermed kan du være sikker på, at den kan have det varmt nok, at den er synlig, og at den ikke kommer til at forstyrre jagten. Derfor er det en god ide, at du jævnligt sørger for at tjekke op på, om der er kommet nyt jagtudstyr til hunde, der kan være med til at gøre jagten til en endnu større fornøjelse for både dig og din hund. 

Et godt sted for dig at købe jagtudstyr til din hund henne er webshoppen Jagtogvildt.dk. De har et meget stort udvalg af udstyr til hunde, og du vil derfor nemt kunne finde lige præcis det, som du står og mangler. Se mere her

For eksempel har de hos jagtogvildt.dk et stort udvalg af anti-gøhalsbånd. Dermed kan du altså forhindre din hund i at gø, så den skræmmer vildtet væk. Det vil jo være rigtig ærligt, når du går på jagt. 

image

Hundefløjte og dækken er et must 

Når du er på jagt, er det selvfølgelig vigtigt, at du nemt kan kalde din hund til dig. Det kan du gøre med en hundefløjte. Du kan finde flere forskellige typer hos jagtogvildt.dk. Dermed vil du nemt kunne finde den helt rette for dig. 

Udover en hundefløjte er et godt dækken også et must, når du går på jagt med din hund. Dækkenet hjælper både din hund til at holde sig varm og tør og til at være synlig for de andre jægere. Begge dele er jo essentielle for din hunds sundhed og sikkerhed. 

Selvom din hund har pels, er det jo ikke rart at sidde ude i regn og sne i flere timer. Der kan den godt nå at blive kold. Med et dækken bliver dens pels ikke gennemblødt, og den kommer dermed ikke til at fryse. 

More articles