Tag spændende PowerPoint kurser i København

10 november 2020
Astrid Pedersen

Hvis du arbejder på et kontor, har du næsten med sikkerhed stiftet bekendtskab med Microsoft Office pakken og dermed med det utroligt nyttige og versatile redskab Microsoft PowerPoint.

Måske har du endnu ikke selv prøvet at lave en Microsoft PowerPoint præsentation – men du har med stor sandsynlighed overværet op til flere fremlæggelser understøttet af netop Microsoft PowerPoint præsentationer. Sandsynligheden taler også for at du har gabt dig igennem de fleste af dem.

Det er nemlig de færreste som formår at bruge Microsoft PowerPoint præsentations værktøjet korrekt, og dermed skabe en formfuldendt og inspirerende fremlæggelse. Og så kan det, der burde være en spændende og medrivende præsentation, godt gå hen og blive en søvndyssende forestilling.

Lær at bruge Microsoft PowerPoint korrekt

Den fejl, de fleste begår, er at tro at det er nok at fremstille en Microsoft PowerPoint præsentation og så læse op fra denne. Det er det ikke. En Microsoft PowerPoint præsentation skal være enkel i sin udformning, og bygget til at understøtte de vigtigste pointer i fremlæggelsen.

Du kan også bruge Microsoft PowerPoint når du skal anskueliggøre resultater, som ellers kun foreligger i form af indviklede data eller store talmængder. Dette gøres let i Microsoft PowerPoint ved hjælp af visuelle repræsentationer så som grafer eller diagrammer. Og det er derfor at Microsoft PowerPoint egner sig perfekt til understøttelse af fremlæggelser som skal overbevise tilhørerne om eksempelvis validiteten af et regnskab eller relevansen af et projekt.

Dette kræver at man som fremlægger for det første ved hvordan man bedst udnytter de mange funktioner i Microsoft PowerPoint, for det andet kan tilrettelægge en fremlæggelse som støtter sig til præsentationen på balanceret vis. Begge dele kan læres på et Microsoft PowerPoint kursus hos den danske kursus udbyder 4D.

Du kan læse mere, og tilmelde dig et Microsoft PowerPoint kursus, på 4d.dk.

Flere Nyheder