Sådan undgår man falmende plakater

Sådan undgår man falmende plakater

maj 15, 2019

Det er så skønt at have plakater hængende derhjemme med pyntende motiver fra Sohu-shop.dk.

De gør bare en forskel fra at kigge på en bar væg, så man kan give det lidt sjæl og liv derhjemme eller på arbejdspladsen, hvis man ikke lige ejer de kunstneriske evner til at male billeder selv, og man ikke ligefrem har råd til dyre malerier af enten ukendte eller kendte kunstnere.

Men intet holder som bekendt evigt, så på et tidspunkt bliver man nødt til at smide ens plakater ud, hvilket også kan afstedkomme af, at man ikke har lyst til at have dem hængende længere, hvorfor man giver dem væk til andre som en alternativ løsning end udsmidning.

Dog er der en hel del, man kan gøre for at vedligeholde ens plakater, og det findes der en del artikler om, og i denne artikel vil vi fokusere på, hvordan du længst muligt kan hindre, at motivet falmer i farve og motiv.

Man lægger måske ikke løbende mærke til det, når ens plakat begynder at miste sine farver og motiv, fordi det sker over sådan en langsom proces, så du først kan se det, når andre påpeger det, eller du hænger en tilsvarende, ny plakat op med måske samme motiv eller noget i samme stil tæt på.

Den lette løsning er at sætte plakaten i glas og ramme, hvilket specielt er en god idé, hvis det er en plakat, man holder meget af og har affektionsværdi for en, som man vil passe på.

Dog kan dette blive lidt dyrere, end man havde intenderet ved at investere i plakaten i sin tid, og så kan man heller ikke bare lige rulle den sammen senere.

Man kan dog sørge for at hænge den, så den ikke bliver udsat for alt for meget direkte sollys, da det ofte er solens stråler, der er med til at sørge for, at den falmer.

Hæng også plakaten højt, så der ikke er børn, der kan pille på den, eller vand fra sko, der kan sjaske op på den.